Det er lite i blomsterkasser

Det har vært knappe innlegg siden forrige uke, og grunnen til dette er at det er ikke så mange ting i blomsterkasser riktig øyeblikk. Plantene vokser jevnt og trutt, men de er vanskelig å få øye på. Vi trenger varme for å få ting i bevegelse.

Purren og løken blir kraftigere, men ikke vokser mye. Jeg kan bare se at rødbeter har kommet opp, men det er umulig å luke mellom radene. De små spirer er for skjøre og røyke opp hvis jeg klekker rundt de nye spirer.

Salat og reddiker begynner også å titte ut. Det samme gjelder her i forhold. Luking mellom radene. De små spirer er for skjøre til som kan beveges tilstøtende ugress.

& Nbsp;

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_213″innrette=”aligncenter”width=”300″overskriften=”De små spirer stikker frem.”] [/caption]

I forrige innlegg skrev jeg om hvordan jeg behandlet blomsterkasser så mye raskere ville den karakteristiske rust farge. Det er bare litt over en eneste uke siden at jeg ga blomsterkasser behandling med såpe. Allerede rust farge mye klarere og mer utbredt. Grensen har vært mer patina etter min mening, men det er smak og nytelse det du ønsker.

[Caption id=”attachment_215″innrette=”aligncenter”width=”300″overskriften=”har blomsterkasser er å komme til karaktteristiske rustfarget.”] [/caption]