Dessuten, med sjarm! Med 10 enkle triks kan du opprette en lounge-atmosfære på terrassen

Utendørs koselige hjørner med puter, tepper og lamper trender akkurat nå. Her er 10 enkle triks for å forvandle balkongen eller terrassen til et koselig uterom og få mer av av sommeren.


Intense farger i kveldssol, lukten av naboens nylig preget gress og lyden av fuglesang i buskene. Altsammen sniffet fra en myk stol med polstring som matcher teppet under det lille salongbord. Hjemmet siste plass er ikke innrammet av vegger og glass, men mange av hagen sanseinntrykk.

– Hovedtrenden i hagen akkurat nå er at flere og flere dekorere utendørs plass som et rom inni, men med produkter som tåler å være ute. For eksempel, tepper var veldig populært, og det er mer og mer utendørs tepper på markedet.

Det sier interiørarkitekt Christin Persson som jevnlig får henvendelser fra folk som trenger hjelp til å dekorere din terrasse eller balkong:

– Vi skandinaver ønsker å nyte så mye som mulig av vår korte sommersesongen -. Derfor tror jeg at det vil investere ekstra i uterom, for å maksimere tiden vi bruker utendørs i sommer

[Caption id=”attachment_11605″innrette=”alignnone”width=”980″] plantekasser fra Land blomsterkasser på terrassen, foto Annes Quirky Universe Foto: Annes lunefull Univers, instagram.com/morrisseymmm[/caption]

Tenk på uteplass som en plass

På Land merker vi også danske befolkningens ønske om å dekorere koselige utearealer. Vi får mange henvendelser fra kunder som ønsker å bruke anlegget containere til å overvåke og dele hagen eller på terrassen i små koselige rom. Spesielt våre langstrakte blomsterkasser med hjul har blitt svært populære. De gjør enheten enkel og fleksibel.

Det krever faktisk ikke så mye å få koselig atmosfære viktig, også utendørs. Nøkkelen er å prøve å tenke på utendørs sitteområde som en plass. En utendørs rom ikke har tak og fire vegger som en innendørs plass, men å være en form for atskillelse fra til charging å spire.

[Caption id=”attachment_13054″innrette=”alignnone”width=”1000″] plantekasser med egen vanning av blomsterkasser i landet nyter livet Haven Foto: Livsnyderhagen.dk [/caption]

& Nbsp;

Hvordan dekorere din koselige utendørssalong


   
 1. Start med å velge rett sted . Tenk spesielt på hvordan lyset faller på den tiden av dagen når du ønsker å bruke utendørs salong. En vestvendt hjørne er det opplagte valget hvis du vil ha mest av for sommerkvelder.

 2.  
 3. øker området . Du kan gjøre dette ved å velge et belegg eller teppe som er forskjellig fra omgivelsene. Man kan også merke kanten på området, for eksempel ved hjelp av plante beholdere eller krukker.

 4.  
 5. Husk foreclosure fra vind, sterk sol og nysgjerrige øyne. En koselig hjørne for å være litt privat og beskyttet, men du fortsatt kan føle at du er under åpen himmel.

 6.  
 7. Tenk fleksibel . En mobil screening av, for eksempel, kan sikring planter i en planteskole eske med hjul flyttes som sol og vind retning.

 8.  
 9. Husk belysning . En varm og hyggelig belysning sprer morsom og gir deg flere gode timer på kvelden. Det er nå mange fine lamper, juletrebelysning og lanterner på markedet som ikke krever tilkobling til et strømuttak.

 10.  
 11. Tenk et varmeelement for å forlenge sesongen og kle opp den danske sommerværet. Et bål eller en Brazier, en liten keramisk ovn eller en gass terrassevarmeren – det er mange alternativer
 12. .
   

 13. Husk den myke elementet . En myk sted å sitte, med gode puter og et varmt teppe til kjølige øyeblikk. Det bør selvfølgelig være i stand til å tåle utendørs bruk, men husk også et tørt sted å lagre puter og tepper når den ikke er i bruk. Så unngå mugg flekker.

 14.  
 15. Ikke glem planter: Både rammen og element av enheten. På det lille bordet til kaffekoppen kan du også sette en potteplante eller vase som du regelmessig kan gi friske snittblomster fra hagen.

 16.  
 17. Finn tråden som forbinder elementene i uterom. For eksempel velge noen viktige farger eller mønstre i tekstiler, og stemme som planter rundt.

 18.  
 19. Behandle alle sanser . Sett den myke stolen, slik at du får best mulig utsikt. Tiltrekke fugler synger med et reir boks, en fugl som mater eller birdbath. Plant duftende blomster eller urter -. Og bærbusker, så du kan bare komme armen av og sette en saftig bær i munnen

[Caption id=”attachment_11787″innrette=”alignnone”width=”980″] Square kasser fra land blomsterkasser i utformingen av Chrispdesign Stockholm Foto: Chrispdesign [/caption]

& Nbsp;