Da vi kom inn i høsten.

Selv om kalenderen skriver i september, og vi har inngått en høst måned har ennå ikke ut i hagen. Og takk Gud for det. Vi har tid til å nyte hagen for en stund ennå. Hagen er full av overflod. Det er bønner for å bli plukket. De to store gresskar planter – som det har vist seg å være stjernen – vokser med en slik kraft at alt annet under dem ikke får mye plass. Gresskar er dekorative gresskar. De er allerede svært store, og det vil være interessant hvor store de faktisk er. Rødbeter er klar til å bli tatt opp. Jeg har tenkt å skrinlegge dem så vi må bruke denne vinteren. Hvert år Sylter jeg for eget forbruk, og det er en verre rot hver gang, men vi elsker min hjemmelagde rødbeter. Det er alltid en suksess med barna for å få lov til å”skli”rødbeter.

[Caption id=”attachment_281″innrette=”aligncenter”width=”300″] så langt som gresskar plante ut for hånd. [/caption]

På terrassen har jeg fått blomsterkasser opp på toppen av hverandre. Det er der å plante urter og blomster. Jeg har i bakhodet at det skal være spiselige blomster som vil få en plass her sammen med ulike urter. Akkurat der satt persille og rosmarin. I øvre plantekasseen jeg har akkurat nå satt geranier. De manglet et sted når de trengte for å komme seg ut av drivhuset. Dette er planter som jeg har borekaks spres. Planen er at hele plantekasseen for å bli fylt med urter, men selv om været er bra, må vi erkjenne at det går mot den kalde perioden. Så jeg vente med å gjøre ulike urter som jeg har kjøpt i å bare plantekasseen.

[Caption id=”attachment_283″innrette=”aligncenter”width=”225″] Egne geranier i blomsterkasser på terrassen. [/caption]

& Nbsp;

& Nbsp;