Blomsterpotter med vårblomster

Noen frø poser og litt av din tid – flere må være ikke å slå dine blomsterkasser i fargerike blomsterkasser. Du bør forvente å bruke totalt tre poser til 2 m². Frøene kan sås direkte i blomsterkasser når det var iskaldt. Enkleste er å blande frøene og strø dem over blomsterkasser. Plassere et tynt lag av jord på toppen og brette overflaten lett sammen.

ringblomster

Farger i planter

Det er mange blomsterfrø å velge mellom. En god blanding i et vindu boks er nasturtium, ringblomster og klassiske cornflowers. Den tidligere har lyse røde, gule og oransje blomster, marigolds er også en gulaktig farge, mens korn blomster gir en fin kontrast med sine vakre fiolett blå farge.

Små avlange blomsterkasser med tulipaner width= tulipaner er en annen god innsats for blomster til blomsterkasse

Hvor Plante stå?


Blomsterpotter kan brukes direkte til jordoverflaten, på gress, grus eller terrassen. Et antall blomsterkasser dekorere langs en hage bane, karakterisert ved at blomsterkarsen vil spre seg ut over kanten og vri idyllisk over grus eller fliser.

[Caption id=”attachment_790″innrette=”alignleft”width=”614″] Tropaeolum majus Blomster Cress også kalles plate smeller og landet kjører [/caption]

Spis blomster

De valgte blomster er alle spiselige. Blomster Cress lukter og smaker av karse. Marigold kronbladene er fint i en salat med sine vakre oransje farge. Maismel Kronbladene er god på dessert og kake.

blomsterkasser på terrassen

En liten kjærlig vare

Frodig blomstring, som strekker seg over flere måneder, krever at plantene har det bra og har tilgang til store mengder vann og næringsstoffer. Ta noen av matjord og legge litt granulert leire, noe som bidrar til å holde vann. Granitt grus på toppen av jorden mellom blomstene er også bidrar til å redusere fordampning.