blomsterkassers syltede rødbeter.

Det er nå på tide å ta blomsterkassers rødbeter opp. Det var en pen haug med rødbeter forhold. At gresskar planter har tatt over mye av lyset her den siste stund. Så stor var noen av rødbeter.


& Nbsp;

Dessverre var det noen fine store rødbeter som ikke hadde utviklet seg i henhold til plan, men hvilken rett har vært for dem vet jeg ikke.

[Caption id=”attachment_320″innrette=”aligncenter”width=”225″] Noen har vært etter den rødbeter. [/caption]

Jeg Sylter hvert år litt rødbeter så vi har 6-8 glass vi bruke hele vinteren. Det er følelsen av å vite hvordan ting er gjort som gjør meg Sylter for eget forbruk hvert år.”Den lille grønne”syltebog jeg har brukt i flere år og oppskrifter er lett å gjøre for å komme i gang med selv som en nybegynner.

[Caption id=”attachment_322″innrette=”aligncenter”width=”225″] Den uunnværlig bok når du ønsker å sylte grønnsaker. [/caption]

Et par timer etter at vi begynte å koke rødbeter er de kommer i glass. Det er ikke mye arbeid å omgå sin egen rødbeter. Det tar litt å kutte rødbeter, men ellers passer ting selv på komfyren. Vi gjør det hvert år hjemme og liker å få sommerens avling av glass.

[Caption id=”attachment_323″innrette=”aligncenter”width=”225″] ark helles over de skårne rødbeter. [/caption]

Hvis du ikke har prøvd å sylte din egen rødbeter prøve det. Det er en sikker vinner, og det er herlig å sitte i vinter og satte tennene i sin egen hjemmelaget rød be.

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;