blomsterkasser med hjul

I Babylon hadde hengende hager. Du kan ikke forestille meg hvordan det var å bevege seg i en slik hage. Kan mennesker gå blant urter og blomster i hodehøyde?

Nå er terrassen, som har vært i hagen hjerte. Det er her vi lever våre liv i sommer, og har en god tid med familie, venner og gjester. Aldri før har det blitt gjort så mange terrasser av eneboliger, rekkehus og på som den siste – en takterrasse. I store byer, har det blitt svært populært å få anlagt takhager.

nærbilde av blomsterkasser på hjul

Ingenting er så herlig som å sette sine bare føtter på en treterrasse. Det er herlig å kunne gå rett fra huset og ut i det fine været på en herlig terrasse. En terrasse med utsikt over hagen er ganske imponerende element. Tredekk er vakker og avhengig av treslag også holdbar. Ofte blir de mer vakker som de blir slitt ut og få patina. En av tre dekk er spesielt egnet der terrenget forskjeller betyr at terrassen må være litt hevet eller justeres utgang fra huset. Tre terrassebord har blitt mer populært, og mange har tre base på sine balkonger. Tile Terrasse er svært slitesterk og er tilgjengelig i mange varianter.
nå er det på tide å dekorere terrassen slik at den er klar til å danne den perfekte bakgrunnen til sommeren friluftsliv. Som noe nytt, kan du ha en mobile hagen på terrassen fra Land blomsterkasser. Små planter esker med 60 x 60 cm. med 4 hjul der kan skyves direkte til hvor det er nødvendig. De er tilgjengelige i galvanisert jern eller råjern, som er en vakker rusten overflate. Har du en flislagt terrasse eller en treterrasse hvor du ønsker å beskytte din gårdsplass, er det en god idé å heve hagen opp på hjul. Dermed råtner din treterrasse ikke, og flisene er ikke merket av en solid objekt. Vil skjermet fra vinden et bestemt sted eller har ombestemt deg, kan du bare trykke på planter til ønsket sted på terrassen.

Dekorere et spesielt område på terrassen for barn og tillate dem å ha sin egen plante plantekasse med planter som betyr noe spesielt for dem. På den måten skjerpet interesse, og barn er vanligvis svært villig til å ta eierskap og ansvar når noe er”sin egen”.

det finnes også planter som kan spises like. urter og grønnsaker planter som kan bli forvandlet til et lite mini-utekjøkken nær patio døren. Tilsvarende kutt urter fra hjemmet kjøkkenet plantet i planter og vokse opp igjen.

Til slutt kan du i din blomsterkasser lage en duftende oase ved hjelp av urter, utplantingsplanter, stauder eller potteplanter. Mange potteplanter trives i et sommer opphold utendørs hvis de kan kalles en lys posisjon og skjermet. Og velge planter av forskjellige høyder og fasonger, noe som gjør det terrassen mer spennende.

vakre takterrasse med blomsterkasser på hjul width=

Ved hjelp av ulike planter kan være mobil hage eller balkong i en luksuriøs og duftende oase hvor du kan slappe av og nyte sommersolen og varme.