blomsterkasser med espalier på hjul

[Caption id=”attachment_146″innrette=”alignleft”width=”480″overskriften=”Med en vakker trellis kommer slyngplanter og omgivelsene til sin høyre”] trellis ved at porten er [/caption]

Nyheter 2011!

Med espalier få blomsterkasser en annen dimensjon – det gir nye muligheter og opplevelser.

Formålet med espalier er først og fremst for å gi plass for klatrere – alle vekster som leter opp og trenger noe å lene seg på den måten. Dette vil gi deg muligheten til å tenke vertikalt, når hagen er planlagt. Når espalier selv er formet, blir det ikke bare en bruksverdi, men vil være like mye en visuell gevinst.

Som ny lanserer Land blomsterkasser i 2011 mobil plantekasser med espalier. blomsterkasser med espalier på 40 x 40 cm. På hjul slik at de enkelt kan flyttes rundt, er det mange bruksområder. I en liten hage er det nærliggende å bruke klatrere, som selvfølgelig tar opp det meste i høyden. Spør en espalier på terrassen hvor det er vakkert å se på og gir god ly. Som vinden kan komme fra forskjellige retninger, flytter du espalier til stedet som gir ly. Er solen for sterk, kan det være flytttrellises gi skygger på det stedet du ønsker. Videre er trenet for å danne en beskyttende sikring til den neste.

Uten hjul egnet espalier også veldig godt til en plassering i urteaktig grensen, mellom de lavere planter. Her vil det bidra til å skape fokus og gir mulighet for klatreplanter som ellers mest er lagt opp mot vegger eller faktiske klatrestativer.

Du trenger bare en enkelt karakteristisk trekk eller plassere en rekke trellises i plantekasseen, med jevne mellomrom. Det gir også en spennende virkning med en hel gruppe samlet på et valgt sted. En rekke blomsterkasser med espalier, plassert på lik linje er en fin visuell innslag i hagen. Spør dem, for eksempel på hver side av hagen banen mot huset eller langs en vegg. Dette gjør linjen av høye obelisker en sterk faktor i hagen design.

Planter? Det er gode muligheter for å plukke og velge egnede planter for blomsterkasser med espalier. Noen klatrere har en tendens til å være litt bare på bunnen, men det kan takle et omfattende tilbud av bunndekke. Man bør velge planter med relativt moderat vekst – eller like enkelt å klippe til størrelsen.

Annuals klatrere:

pokeweed

Lathyrus (også tilgjengelig som en flerårig)

spise~~POS=TRUNC Peas

bønner

staude klatrere:

klematis

kaprifol

Akebia

klatrerose

Land blomsterkasser med espalier er tilgjengelig i to versjoner. Med rusten overflate til 788,00 kr. Og galvanisert til 888,00 kr.

De mobile plantekasser med trellises kan kjøpes på Land blomsterkassers butikken våren 2011, men ønsker å hoppe pistolen med et espalier med hjul før da, kan du sende en e-post til info@landhage.no eller ring Thule Jessen på 4029 5999

[Caption id=”attachment_145″innrette=”alignleft”width=”480″overskriften=”A plantekasse med gitter på hver side av inngangsdøren tar imot gjestene] verandaer med espalierer width= [/caption]