blomsterkasser er på vei inn i dvale

I dag er siste dagen av barnas høstsolen har lite strøm og har dukket opp. Lyset har spilt i alle hagens vakre høstfarger og det har vært flott å gå ut der og rote i bakken. Jeg er sortert min plante bordet slik at den er klar til å gå i dvalemodus. Hagemøbler er tatt inn for vinteren og drivhuset er nesten pakket.

blomsterkasser står på terrassen blir også forberedt for vinteren. Urtene jeg velger ikke å kutte ned så det vil være fint å gå ut og plukke persille og gressløk før frosten har gjort sin del at vi ikke kan bruke mer av dem i år.

[Caption id=”attachment_347″innrette=”aligncenter”width=”300″] Pak choi vokser godt på tross av mye vann og ikke mye varme. [/caption]

Stjernen-formet plantekasse er også på vei til å sove. Det er fortsatt en god tid i New Zealand spinat og pak choi. De vokser godt på tross av mangel på varme og rikelig med vann. Vi har spist av begge er gode i salater så lenge bladene er mør som de er akkurat nå. Purre har ikke vært så stor som de jeg har nevnt andre steder i hagen. Enten det er fordi gresskar anlegget tok helt vs. Lys eller purre trenger mer land enn det har hatt i blomsterkasser? Jeg bruker purre som de er, selv om de er tynne de er veldig delikat i smak, og jeg har brukt en stor del av hele purre. De har også blitt subsitut for våren, og det fungerer veldig bra.

[Caption id=”attachment_346″innrette=”aligncenter”width=”300″] blomsterkasser er på vei inn i dvalemodus. Gresskar anlegget har kapitulert. [/Tittel]

Tidligere, er det her på bloggen var et innlegg om en uke. Nå er vi de mørke tider i møte og blomsterkasser går i dvale. Derfor vil det ikke være en fast innlegg i uka. Det vil være når det er nyheter i hagen. Det vil være aktivitet på facebook siden følger med det.