blomsterkasser er forberedt for vinteren

To av mine blomsterkasser er plassert på terrassen, hvor du kan se dem fra huset. Det har noen andre alternativer her i vinter.

En plantekasse står med urter fortsatt fullstappet med grønn velvilje, og jeg er veldig spent da de bukke under for den kommende kulde og frost. Jeg har dekket den med gran i det øvre lag hvor jeg har satt hvitløk. Akkurat nå er det bare jord, og jeg tror det ville se med litt grønt kors over grensen.

blomsterkasser pastill som står på den andre siden av vår terrasse hvor vi exit fra huset kan selvsagt sees fra innsiden av huset. Her velger jeg å gjøre litt mer ut av vinterdekorasjoner ingen. Akkurat nå, plantekasseen dekket med gran og oppe er gjenstand for ulike gourds for dekorasjon. I tillegg er det små keramiske gresskar som har vært på de siste ukene. Den (u) hyggelig i kveld når ungene har slått på lysene i de små gresskar hoder, og de er i plantekasse med sin”smil”og store øyne.

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_356″innrette=”aligncenter”width=”225″] blomsterkasser er slått sammen etter at nattefrost. [/caption]

Senere i november, jeg pynte mer opp så det er egentlig julen dekorert med fairy lys og pynt til jul. Vi lever i det landet der det ikke er mye lys, og du kan ikke se lyset fra nabogårdene, så vi har alltid lys rundt vintermørket.Den oppmerksomme leser har kanskje lagt merke til at jeg har tatt alle planter fra pastill. Den vakre lille isbegonia ikke holde litt frost som kom om en uke siden, og slo helt sammen. Men da jeg var i ferd med å ta dem opp, oppdaget jeg plutselig at de var fylt med frø. Så nå er det noen frø i massevis som står og tørker i hvit plast koppene og er klar til å bli pakket. Da er de klare for våren seeding. Det var en herlig overraskelse.

Trompet blomster taklet frost, men hang rundt med bladene. Jeg bestemte meg for å kutte både trompet blomster ned og nå er de godt posisjonert med føtter”i et badekar inne i drivhuset. Det er i dag en fin temperatur til dem før kulden også blir tatt inne i drivhuset. Jeg har valgt å overvintre mine trompet blomster. Jeg har hørt om flere som ikke holder dem over vinteren, men å kjøpe nytt hvert år. Trompet blomster kan få en veldig tykk stamme og bli stor når winterhardy. Så det er verdt et forsøk nå som jeg har plass og noen andre planter må også winterhardy.

[Caption id=”attachment_360″innrette=”aligncenter”width=”225″] trompet blomster står med føtter”godt plantet i et kar og venter på å bli flyttet inn i et frostfritt rom når frosten kommer. [/caption]

& Nbsp;

& Nbsp;