Bedre sent enn aldri

Når du får en plantekasse fra blomsterkasser.dk platene er dekket med et lag av oljefilm. Denne film kan fjernes ved å vaske platene i varmt såpevann. Det er to plater å velge mellom – galvanisert og svart plate. Den”svart”record er ved fjerning av oljefilmen til den rustne plantekasseen.

Før jeg satte stjernen opp hjemme ville jeg ha vasket mine ark i varmt såpevann, men gjorde det ikke. Været var bra, og det var å få fylt land slik at vi kunne bli plantet. Den øvre delen av grensen har allerede fått rust-rød farge. Jeg har valgt å ikke vaske topper med såpe som såpe vann ville renne inn i plantene jeg allerede har plantet. Men den nedre delen av grensen har ennå ikke mottatt den rustne fargen.

Så frem med varmt såpevann og en børste til å skrubbe de ulike sidene av plantekasseen med. Etter at platene var dekket med såpe skylles jeg dem godt med vann.

& Nbsp;

& Nbsp;

[Caption id=”attachment_207″innrette=”aligncenter”width=”300″overskriften=”blomsterkasser forsåpes i brønnen og klar for å spyles.”] [/caption]

& Nbsp;