Balkong Hage med blomsterkasser

En balkong åpner hjemmet opp handlingen og slipper gjennom lys og luft. Med litt kreativitet kan være en ekstra grønn plass til å gå ut i sommer. Og selv en liten balkong kan gi massevis av urter og blomster for å lyse opp bad matlaging og hjem.

blomsterkasser fungere veldig bra som et supplement eller alternativ til tradisjonelle blomsterkasser. Plant boksene kan stå i blomsterkasser eller for seg selv og gir rikelig med muligheter til å utnytte den begrensede plassen. Du får din egen hengende hage, hevet over byens folkemengder.

Urter kan anbefales! Med blomsterkasser på balkongen er på fingertuppene, klargjøring av mat. Timian, rosmarin og oregano kan takle nesten ikke vann – det vil selvfølgelig være en mer fruktbar balkong hage, hvis det skal vannes og gjødsles litt.

Følgende størrelser anbefales på balkongen etasje: 40×40, 40×60, 40×80, 40×120 cm. Disse størrelsene er tilgjengelige bunnplater i 12 mm sort plast. Se menypunktet butikken betaler. Hvis du har tregulv på balkongen, til tilgjengelige små plast pigger satt mellom bunnplaten og veden for luftsirkulasjon. Vil plantekasserne høyere enn 25 cm, kan du sette flere oppå hverandre. Du kan også sette et eksempel en 40×40 cm planter på en 60×60 cm boksen og få en plante kolonne med flere etasjer. Husk å sette fiberduk i bunnen og opp sidene av din plantekasseen for å unngå lekkasje skittent vann ut av blomsterkassers hjørner og bunn.