5 luftrensende planter som forbedrer inneklima!

Potteplanter er hip igjen. Der det tidligere forbundet med den eldre generasjonen å ha potteplanter, de er unge nå kommer med. Det vil bli dekorert med planter som aldri før. Det er mange grunner til å omgi seg med planter – Det er flott, er det fint å gå og møkk av sine anlegg, og plantene kan faktisk hjelpe i innemiljø! I dette innlegget presenterer vi fem luftrensende planter.

kaktus plantekasse i Mobile

& Nbsp;

Her er en liste over fem luftrensende planter som forbedrer inneklimaet:

Palme d”

Chrysalidocarpus lutescens

Palme foretrekker en ganske lyst sted, men borte fra direkte sollys. Det vil fortrinnsvis holdes fuktig og bør vannes 1-2 ganger i uken. Det liker ikke temperaturer under 18 grader. Det bør bli befruktet en gang i blant. Den blomstrer med gule blomster. Anlegget har luftrense og en av de beste på den 40 x 40 cm plantekasse av corten med palme

Ivy

Hedera

Ivy er faktisk litt upopulær plante i hagen, på grunn av sin formidable evne til å spre seg og være vanskelig å utrydde. Men det mange ikke vet er at det faktisk kan dyrkes innendørs, og det er en god luftrenser. Den trives i skyggen, og det må være å holdes fuktig i løpet av våren, og i løpet av sommeren. Om vinteren må det være som å tørke ut litt.

Fred Lily

Spathiphyllum

Fred lilje foretrekker å stå i skyggen eller delvis skygge. Det krever en god del vann, vann som ville grundig en gang i uken. Den blomster i 2-10 uker om gangen og holde resten i et par måneder før den blomstrer igjen. Det er best hvis du fjerne visne blomster stilker. Anlegget skal befruktes en gang i blant.

Gold Ranke

Spathiphyllum

Guldranken har en flott klatring eller hengende vekst. Den foretrekker en lys, men ikke direkte sol, det tåler en del skygge. Det trenger ikke å være over vannet og har god til å tørke ut mellom hver vanning. Det er derfor ganske lett å ta vare på. Det krever ikke mye gjødsel. Guldranken velig fjerne formaldehyd og andre kjemikalier fra luften.

Aloe Vera

Aloe Vera

Aloe Vera er en plante de fleste vet. Aloe Vera ikke krever mye omsorg. Det tåler tørke ut og kan stå både i sol og skygge. I tillegg til å rense luften er en utrolig nyttig plante, som det kan bidra til å avlaste solbrenthet og andre brannskader. Det er en medisinsk plante som ofte brukes i kremer og kosmetikk. Aloe Vera gjør flittig nye skudd og kan derfor ofte delt, slik at du har flere anlegg for deg selv eller for venner og familie.

& Nbsp;

Selvvanningspotter for den travle gartner

Et problem vi ofte har med sine innendørs planter er at du glemmer å vanne dem. Den har alle de gode intensjoner når du kjøper anlegget, men på en travel dag det vil bli fort glemt. Derfor kan det være en god idé å ha sine anlegg i selv vanning potter. På denne måten, du sjelden fylle vann og plantene usårlig selv.

På Land, tilbyr vi selvvannings innsats til våre nye plantekasser . Med dem kan du bruke plantekasserne innendørs, og du trenger ikke å bekymre deg spesielt om vanning.

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;